Cilj nam je pružiti vašoj tvrtki prave talente, u pravo vrijeme, kako bi vam pomogli da postignete svoje ciljeve brzo i jednostavno - po najboljim uvjetima u Hrvatskoj!

Naš tim iskusnih regrutera ima duboko razumijevanje tržišta rada i vještine potrebne za različite uloge. Koristimo se naprednim tehnikama i širokom mrežom veza kako bismo pronašli najbolje kandidate za vaša otvorena radna mjesta.

Također nudimo provjeru prije zapošljavanja zbog sigurnosti da kandidati koje vam predstavljamo dobro odgovaraju kulturi vaše tvrtke i ispunjavaju sve potrebne kvalifikacije. Potraga za savršenim kandidatom postaje laka i bez stresa.
Ustupanje radnika
 

Koristimo se naprednim tehnikama i širokom mrežom veza kako bismo pronašli najbolje kandidate za vaša otvorena radna mjesta.

Radimo provjeru prije zapošljavanja zbog sigurnosti da kandidati koje vam predstavljamo dobro odgovaraju kulturi vaše tvrtke i ispunjavaju sve potrebne kvalifikacije za bilo koju radnu poziciju.
Osiguravamo dolazak radnika na adresu poslodavca.

 

Posredovanje pri zapošljavanju

Potraga za savršenim kandidatom postaje laka i bez stresa.

Radnici iz balkanskih država, Indije, Nepala, Filipina, itd. na određeni period ili za stalno - dostupni su u brzom roku, uz rješenu kompletnu logistiku!

Potrebno je ispuniti uvjete iz Zakona o strancima, koje sprovode HZZ, MUP i Ministarstvo vanjskih poslova.
Dogovorite sastanak kako bi vam detaljno objasnili sve korake i uvjete procesa!
Ishodovanje radne dozvole

Proces traje između 45 i 90 dana, ovisno o brzini institucija koje ishoduju dozvole - HZZ, MUP i Veleposlanstvo RH.

Nakon ishodovanja radne dozvole za stranog radnika, u obvezi ste osigurati mu smještaj i prijaviti ga na mirovinsko i zdravstveno osiguranje kao i svakog hrvatskog radnika.
Strani radnici imaju sva ista radna prava kao i državljani RH.
Radi lakše komunikacije s radnicima, pobrinemo se da svaki radnik zadovoljavajući priča engleski jezik .