O NAMA

COOPERANTE

je agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, i kao takva je upisana u odgovarajuće registre.

Naš osnovni cilj je na što brži i efikasniji način povezati poslodavce i zaposlenike, vodeći računa o dobrobiti i jednih i drugih.

USTUPANJE RADNIKA

Prilikom odabira ove vrste usluge, svi pravni i administrativni troškovi oko ustupljenih radnika su briga naše Agencije. Nakon što Korisnik odabere radnika iz naše baze podataka, potpisuje se sporazum o ustupanju radnika , te na osnovu njega s radnikom potpisujemo Ugovor o radu na određeno vrijeme za privremeno obavljanje poslova. Na ovaj način Korisnik sa sebe skida teret pronalaženja radnika, te koristi radnika samo za razdoblje za koje je izvjesno da će mu trebati.

POSREDOVANJE PRI ZAPOŠLJAVANJU

Ukoliko imate potrebu za novim radnicima, a nemate vremena za pronalazak istih, možete nam se obratiti s povjerenjem kako bismo Vam pomogli u tome. Potrudit ćemo se pronaći najboljeg kandidata za Vaše poslovne potrebe, vodeći računa da se radi o visokomotiviranoj osobi koja će se izvrsno uklopiti u Vaše okruženje.

KORISTITE SE NAŠIM USLUGAMA DA BISTE SEBI OSIGURALI VIŠE VREMENA ZA RJEŠAVANJE SVOJIH POSLOVNIH ZADATAKA.

February 23, 2018